Toulouse

Dankzij de kenmerkende terracotta bakstenen huizen in het centrum van de stad, kreeg Toulouse de bijnaam van De Roze Stad. Het zachtaardig karakter van de stad rijkt echter nog ver buiten de rode stadsmuren.De Roze Stad

Toulouse in Zuid-Frankrijk is de ideale plaats voor wie houdt van authentieke Franse steden met een aangenaam klimaat. De stad kreeg de bijnaam De Roze Stad omwille van de in terracotta gebouwde huizen die de stad een roosachtige uitstraling geeft. De smalle straatjes van het oude stadscentrum zijn erg fotogeniek.

Bourgondiërs halen hun hartje op in de lokale restaurants en bistro’s. Wie graag snuistert tussen vintage spullen of liever lokale specialiteiten proeft, begeeft zich maar beter naar de oevers van de Garonne-rivier waar vaak kraampjes opgesteld staan. Geniet van een authentieke Franse beleving!

Reserveer nu je vlucht naar
Toulouse

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Toulouse?

De voordeligste tickets naar Toulouse? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Toulouse. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Toulouse te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Toulouse. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Toulouse ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Toulouse? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Toulouse kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy