Tbilisi

In de schaduw van het Kaukasusgebergte ligt Tbilisi in Georgië. Een bestemming die nog vaak overgeslagen wordt maar wel het ontdekken waard is.Aan de rand van de Kaukasus

Tbilisi is de hoofdstad van Georgië en staat in schril contrast met de vele afgelegen bergdorpjes en oude kloosters die het land rijk is. In de hoofdstad merk je een duidelijke breuklijn tussen Old Town en de moderne, creatieve invloeden van de jongere generatie. Opvallende bezienswaardigheden heeft de stad niet, maar de charme en gastvrijheid is er onovetroffen.

De stad ligt aan het indrukwekkende Kaukasusgebergte dus een uitstap naar dit fenomenale natuurgebied mag dan ook niet ontbreken. In tegenstelling tot wat sommigen denken, is Georgië best vooruitstrevend en hip.

Reserveer nu je vlucht naar
Tbilisi

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tbilisi?

De voordeligste tickets naar Tbilisi? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Tbilisi. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Tbilisi te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Tbilisi. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Tbilisi ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Tbilisi? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Tbilisi kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy