Accra

Een heerlijke keuken, drukke lokale markten en ongerepte natuur. Dat typeert Ghana. Hoofdstad Accra is het economisch middelpunt waar je een doorreis kan starten of eindigen.Verlaten stranden en olifanten spotten

Accra in Ghana ligt aan de Atlantische kust en is het economisch middelpunt van het land. Een mix van moderne bedrijfsgebouwen met kleurrijke buitenwijken, tekent de skyline. Hoewel de metropool soms zeer chaotisch is, moet je de stad een kans geven en op ontdekking gaan.

Je zal onder de indruk zijn van de rijke geschiedenis en het heerlijke lokale eten. In Ghana kan je surfen nabij verlaten stranden als ook Afrikaanse olifanten spotten. De natuurlijke schoonheid en de hartelijke bevolking van het land laten niemand onberoerd.

Reserveer nu je vlucht naar
Accra

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Accra?

De voordeligste tickets naar Accra? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Accra. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Accra te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Accra. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Accra ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Accra? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Accra kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy