Rhodos

Beleef een heerlijke vakantie op het Griekse eiland Rhodos. Prachtige natuur, charmante steden en zonovergoten stranden.Middeleeuwse invloeden

Dit eiland is erg idyllisch, met smalle straatjes en magische vergezichten, en dat maakt het zo geliefd bij Europese toeristen. Het stadsgedeelte stamt uit de Middeleeuwen en dat merk je meteen aan de oude stadsmuren en kastelen. Het Paleis van de Grote Meesters moet je zien! Een uitstap naar de akropolis van Lindos is ook niet te versmaden.

Ook Lindos zelf heeft dankzij de witte huizen veel charme. Verder geniet je op dit kleine eiland van de mooiste stranden en een prachtige natuur. Je kan van hieruit ook gemakkelijk de boot nemen naar Kos of Santorini.

Last Minutes Rhodos

Reserveer nu je vlucht naar
Rhodos

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Rhodos?

De voordeligste tickets naar Rhodos? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Rhodos. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Rhodos te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Rhodos. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Rhodos ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Rhodos? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Rhodos kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy