Santorini

Wegdromen bij een zonsondergang op het schilderachtige eiland Santorini? Maak een bijzondere reis naar dit al even bijzondere Griekse eiland.Romantischer wordt het niet

Santorini staat bij veel reizigers op hun bucketlist en dat is niet verwonderlijk. Ook door de Grieken zelf wordt het als één van de mooiste Griekse eilanden beschouwd. De waanzinnige zonsondergangen zijn wereldberoemd en de stad Oia, gekenmerkt door de witte huizen met blauwe koepels, is de meest gefotografeerde plek van het eiland.

De restaurants aan het water maken het eiland zowaar nog romantischer. Redenen genoeg om naar dit schilderachtige eiland af te zakken! En met de boot ben je op korte tijd weer op een ander Grieks eiland.

Reserveer nu je vlucht naar
Santorini

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Santorini?

De voordeligste tickets naar Santorini? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Santorini. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Santorini te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Santorini. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Santorini ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Santorini? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Santorini kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy