Zakynthos

Het scheepswrak bij Navagio, de Blue Caves of Cameo-eiland? Zakynthos staat vol met adembenemende bezienswaardigheden.Bijzondere vondsten op en rondom het eiland

Dat Zakynthos een zalige vakantiebestemming is, valt niet te betwisten. Dit Griekse eiland is erg divers en staat vol met spectaculaire bezienswaardigheden. De mooie stranden, het felblauwe water en de schitterende panorama’s zijn de grootste troeven. Denk maar aan het wereldberoemde scheepswrak bij Navagio, oftewel Shipwreck Beach.

Het aangespoelde schip trek dagelijks honderden toeristen die een plaatje maken van het uitzicht bovenaf of op het strand zelf. Zakynthos is ook gekend voor zijn schildpaddenpopulatie. Bij Marathonisi, oftewel Turtle Island, kan je gigantische exemplaren spotten.

Last Minutes Zakynthos

Reserveer nu je vlucht naar
Zakynthos

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Zakynthos?

De voordeligste tickets naar Zakynthos? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Zakynthos. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Zakynthos te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Zakynthos. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Zakynthos ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Zakynthos? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Zakynthos kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy