Dublin

Wie Dublin zegt, zegt Guiness. Maar deze stad heeft meer te bieden dan bier. Een geschiedenis die dateert uit de tijd van de Vikingen bijvoorbeeld en uiterst charmismatische locals.Dublin is zeker niet de mooiste, maar wel een beklijvende stad

Vergis je niet, Dublin is een kosmopolitische stad met een blik gericht op de wereld. Multicultureel, een tikje ruw en uitdagend. De stad zelf is een levend museum waar middeleeuwse kastelen en kathedralen vechten om je aandacht.

En wees gerust, uiteindelijk beland je in de Ierse hoofdstad toch in één van de meer dan 800 Irish pubs. Al dan niet na een bezoekje aan het Guinness Storehouse Museum of Dublin Castle.

"Dublinners zijn fier op hun stad én best eigenwijs. Ze noemen Dublin de mooiste stad op aarde, als je alle andere vergeet..."

Reserveer nu je vlucht naar
Dublin

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Dublin?

De voordeligste tickets naar Dublin? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Dublin. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Dublin te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Dublin. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Dublin ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Dublin? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Dublin kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy