Bangalore

Traditionele bezienswaardigheden te midden van een hedendaagse metropool. Maak kennis met de Indiase cultuur in Bangalore.India met een Westerse blik

Bangalore is na Mumbai en Delhi de grootste stad van India. Wie ondergedompeld wil worden in de Indiase cultuur maar toch graag houvast heeft aan Westerse invloeden, is hier aan het juiste adres. Internationale bedrijven in de technologie en innovatie komen er samen en geven de stad een hedendaagse look. Toch zijn er genoeg traditionele bezienswaardigheden waaronder het Bangalore Palace, de botantische tuin Lal Bagh en een aantal Hindoeïstische tempels.

Vanuit de stad kan je natuurlijk nog andere richtingen uitgaan om de rest van dit immense land met zijn rijke cultuur te verkennen.

Reserveer nu je vlucht naar
Bangalore

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bangalore?

De voordeligste tickets naar Bangalore? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Bangalore. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Bangalore te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Bangalore. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Bangalore ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Bangalore? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Bangalore kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy