Chennai

Chennai, of Madras, brengt een variëteit aan cultureel en religieus erfgoed enerzijds en zonovergoten stranden anderzijds.Cultuur opsnuiven of relaxen op het strand?

Chennai is de toegangspoort naar een onvergetelijke, culturele reis doorheen India. Deze zuidelijk gelegen metropool, ook gekend onder de naam Madras, is gelukkig grotendeels authentiek gebleven. De stad is gelegen aan de Golf van Bangalen en wordt gekenmerkt door lange, witte stranden. Ideaal voor zonnekloppers.

Hoewel de stranden de moeite waard zijn, zijn de rijkelijk versierde tempels de blikvanger van de stad. Ook Fort St. George, het Government Museum en de volledig witte San Thome Basilica zijn niet te missen trekpleisters.

Reserveer nu je vlucht naar
Chennai

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Chennai?

De voordeligste tickets naar Chennai? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Chennai. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Chennai te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Chennai. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Chennai ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Chennai? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Chennai kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy