Mumbai

In deze enorme metropool, gelegen op een eiland in West-India, leven miljoenen mensen. Een voorsmaakje op de enorme culturele diversiteit van het land.Mumbai wordt ook wel de droomstad genoemd. Onverwacht hedendaags geworteld in de tradities

Mumbai, het vroegere Bombay, draagt overduidelijk een Britse stempel. Hier ontdek je prachtige oude gebouwen, Bollywood, het hart van de Indische filmindustrie en het nachtleven is hier fantastisch.

Van slums tot ongeziene weelde, in Mumbai ontdek je het allemaal. Een overrompelende chaos waar elke dag er eentje boordevol indrukken is. Uiteraard laat je ook de lokale gastronomie je smaakpapillen in overdrive brengen.

"Mumbai kan je overvallen. Maar eens gewend aan de chaos en hectiek, ontdek je een prachtige stad waar diversiteit volstrekt normaal is en heel de wereld samensmelt."

Reserveer nu je vlucht naar
Mumbai

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Mumbai?

De voordeligste tickets naar Mumbai? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Mumbai. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Mumbai te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Mumbai. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Mumbai ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Mumbai? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Mumbai kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy