New Delhi

Mensen, geuren, kleuren: New Delhi is impressionant. Bereid je voor op een echte cultuurshock en laat je van je sokken blazen door deze overweldigende stad.New Delhi is overweldigend. Extreme luxe en armoede gaan hier hand in hand, omringd door drukte en chaos

New Delhi dat zijn duizenden indrukken per uur. Van het prachtige centrum boordevol bezienswaardigheden tot verpauperde wijken boordevol stof, vuil en afval.

De contrasten zijn er enorm, het verkeer chaos en de drukt enorm. En toch geef het wat tijd en je ontdekt tal van mooie plekken, tempels en bazaars. Extreme rijkdom en armoede vloeien hier in elkaar over, net als geuren, smaken en kleuren. Welkom in India!

"Een eerste keer in New Delhi? Dan word je vast van je sokken geblazen. Deze stad is druk en intens, maar heeft ook heel wat moois als je dieper graaft."

Reserveer nu je vlucht naar
New Delhi

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar New Delhi?

De voordeligste tickets naar New Delhi? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar New Delhi. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van New Delhi te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar New Delhi. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in New Delhi ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over New Delhi? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar New Delhi kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy