Jakarta

De hoofdstad van Indonesië ligt op het eiland Java. Het hart van Indonesië ademt nostalgie uit, maar wees er snel bij want in 2024 verhuist de hoofdstad!In 2024 verhuist de hoofdstad, wees er dus snel bij

Vol, druk en chaos: welkom in Jakarta. Maar Jakarta ademnt ook de sfeer uit van in de oude dagen. De oude haven, de oude stad en het Monas monument zijn must sees.

Maar is ook een moderne kant - vaak overgeslagen - maar minstens zo leuk. Bezoek ook de shoppingmalls, eet lekker en proef van alles wat de Indonesische cultuur je te bieden heeft. In 2024 verhuist de hoofdstad naar Kalimantan: snel zijn is dus de boodschap.

"Jakarta is inderdaad druk, maar ook charmant. Trek ook zeker eens het nieuwe deel in. Lekker Indonesisch eten is hier nooit veraf."

Reserveer nu je vlucht naar
Jakarta

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Jakarta?

De voordeligste tickets naar Jakarta? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Jakarta. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Jakarta te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Jakarta. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Jakarta ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Jakarta? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Jakarta kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy