Tel Aviv

Tel Aviv leeft! Een heerlijke keuken, altijd een feestje in de buurt, een prachtig centrum en leuke stranden. Maar wel altijd met een kantje. Tel Aviv beroert.Ontdek de hippe Midden-Oosterse vibe en geef je over aan deze stad

Tel Aviv is artistiek, los en stijlvol. Hippe discotheken bij de vleet, terwijl het historische deel van Old Jaffa, dan weer een heel andere uitstraling heeft. Duik de souks in om even later lokale winkeltjes te ontdekken om uiteindelijk op het strand te belanden.

Onderweg kom je culinair gegarandeerd niets te kort. White City, UNESCO werelderfgoed mag je niet links laten liggen. Deze stad beklijft en kruipt in je bloedbanen: love it or hate it!

"Tel Aviv leeft dag en nacht. Het is er chaos, maar kent ook rustige stukken en heeft wel wat weg van Miami. Een unieke vibe die je nergens anders vindt."

Reserveer nu je vlucht naar
Tel Aviv

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tel Aviv?

De voordeligste tickets naar Tel Aviv? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Tel Aviv. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Tel Aviv te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Tel Aviv. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Tel Aviv ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Tel Aviv? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Tel Aviv kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy