Bologna

Bologna is een stad van uitersten: de grootste universiteit van Europa, een culinaire ervaring en het enorme historische stadscentrum.De Rode Stad

Een citytrip naar Bologna betekent volop genieten van heerlijk Italiaans eten, interessante musea bezoeken en historische bezienswaardigheden ontdekken. De stad kreeg de bijnaam La Rossa omwille van de roodgekleurde daken die het stadsbeeld tekenen. Het grote plein Piazza Maggiore met de San Petronio kerk zijn naast het eten de belangrijkste trekpleisters.

De wereldberoemde bolognesesaus afkomstig uit de Emilia-Romagne regio moet je hier natuurlijk proeven! Maar probeer ook vooral de lokale wijnen en andere delicatessen. Krijg je ’t water al in de mond? Wacht niet langer en ga zelf op culinaire ontdekking naar “de rode stad”.

Reserveer nu je vlucht naar
Bologna

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bologna?

De voordeligste tickets naar Bologna? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Bologna. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Bologna te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Bologna. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Bologna ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Bologna? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Bologna kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy