Catania

Een avontuurlijke klim op de Etna-vulkaan of aperitieven onder de Italiaanse zon? Je hoeft niet te kiezen in Catania want een vakantie in deze Siciliaanse stad biedt het allebei.Mix tussen ontspanning en actie

Aan de voet van de vulkaan Mount Etna op het eiland Sicilië ligt Catania. Deze charmante stad trekt voornamelijk vakantiegangers die willen genieten van een heerlijke vakantie boordevol zon, cultuur en avontuur. Je vindt er de perfecte mix tussen ontspanning en actie. Overdag geniet je van een stevige wandeling op de Etna of een georganiseerde tour naar de Vallei der Tempels in Agrigento.

’s Avonds ga je naar een theatervoorstelling of vermaak je jezelf op één van de gezellige terrassen in de stad of aan het water. Wedden dat je hier niet meer weg wilt?

Reserveer nu je vlucht naar
Catania

Last Minutes Sicilië

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Catania?

De voordeligste tickets naar Catania? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Catania. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Catania te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Catania. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Catania ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Catania? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Catania kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy