Napels

De beste pizza ter wereld? Die eet je in Napels. Maar je geniet in deze havenstad ook van heerlijke Italiaanse koffie, archeologische sites waaronder het bekende Pompeï en riante villa’s.Eén van de mooiste steden ter wereld

Een mix van invloeden heeft Napels gemaakt tot de stad die het vandaag is. Voor velen is het één van de mooiste steden ter wereld dankzij de kleurrijke huizen en prachtige baai. Bovendien geniet je hier van ’s werelds beste pizza op één van de vele charmante terrassen. Deze zuiderse Italiaanse stad verovert harten dankzij het prachtige centrum met als hoogtepunt kathedraal Duomo di Napoli.

De grootse badhuizen, paleizen, kastelen, pittoreske straten en pleinen maken dat je deze oude stad aan je bucketlist moet toevoegen. Een bezoek aan de Romeinse stad Pompeï mag ook niet ontbreken.

Reserveer nu je vlucht naar
Napels

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Napels?

De voordeligste tickets naar Napels? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Napels. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Napels te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Napels. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Napels ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Napels? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Napels kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy