Palermo

In het Zuiden van Italië, op het eiland van Sicilië, vind je Palermo. Wie deze unieke maar soms chaotische stad wil leren kennen, zal er ook van houden.Honderden monumenten en foodmarkets

Smalle straatjes, grootse pleinen en honderden monumenten. Aan cultureel erfgoed in Palermo, hoofdstad van Sicilië, geen gebrek! Het eiland is gekend voor zijn prachtige natuur en uitzichten maar ook deze stad mag je niet overslaan. Niet te missen zijn hoogtepunten als de kathedraal, Teatro Massimo, Piazza Quatro Canti, Palazzo dei Normanni en de botanische tuinen.

Elk monument heeft zijn eigen sfeervolle karakter met invloeden van over de hele wereld. Wat deze stad nog uniek maakt? Het overheerlijke Siciliaanse eten natuurlijk! Overal vind je streetfood en foodmarkets.

Reserveer nu je vlucht naar
Palermo

Last Minutes Sicilië

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Palermo?

De voordeligste tickets naar Palermo? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Palermo. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Palermo te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Palermo. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Palermo ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Palermo? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Palermo kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy