Venetië

Venetië is een stad voor romantici. Kruip in een gondel en laat je voeren door een gondelier, struin arm in arm door de steegjes en geniet.Venetië voldoet aan alle clichés en misschien is dat net de reden om de stad te ontdekken

Samen in de gondel over het Canal Grande, genieten op het wereldbefaamde San Marco plein van een duurbetaalde koffie of slenteren door de gezellige steegjes: deze stad op het water ademt sfeer uit.

Maar duik je dieper de stad in dan bots je op heel wat creativiteit, trendsetters en lokale ambachtslieden. Venetië is super toeristisch, maar moet je gezien hebben.

"Venetië trekt veel te veel toeristen aan, maar dat doet eigenlijk niets af aan de charme. Alle vooroordelen kloppen, maar je moet het wel eens ervaren hebben."

Reserveer nu je vlucht naar
Venetië

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Venetië

De voordeligste tickets naar Venetië? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Venetië. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Venetië te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Venetië. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Venetië ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Venetië? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Venetië kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy