Abidjan

In Ivoorkust ontmoet je bedreigde diersoorten, bezoek je bananenplantages en rust je uit op ruige stranden. In de moderne hoofdstad Abidjan geniet je van comfortabele hotels.Moderne, atypische stad

Ben je op zoek naar een ongewone reis? Ben je toe aan iets nieuws? Dan kan Ivoorkust die wens vervullen. Het was ooit één van de rijkste Afrikaanse landen met tot op de dag van vandaag een waanzinnige natuurbeleving. Je ontmoet er bedreigde diersoorten waaronder dwergnijlpaarden en luipaarden.

Bovendien is het qua bananen- en cacaoproductie een belangrijk land. In hoofdstad Abidjan geniet je in alle comfort van luxueuze hotels. Het is een moderne en atypische Afrikaanse stad met tal van architecturale parels.

Reserveer nu je vlucht naar
Abidjan

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Abidjan?

De voordeligste tickets naar Abidjan? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Abidjan. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Abidjan te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Abidjan. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Abidjan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Abidjan? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Abidjan kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy