Kyoto

Wie het traditionele Japan wil ontdekken, moet naar Kyoto afzakken. Dit is de bakermat van de Japanse cultuur waar je van de ene verbazing in de andere valt.Keizerlijke hoofdstad boordevol bekende bezienswaardigheden

Kyoto is de voormalige ‘keizerlijke hoofdstad’ van Japan en dat zie je. De stad weerspiegelt de authentieke Japanse cultuur. Van heilige tempels tot mooi aangelegde Japanse tuinen. Onmisbaar is de Fushimi Inari-Taisha. Het is een wereldberoemde tempel met rode, houten zuilen die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

Ook theedrinken in Gion bij echte Geisha’s is een must. ’s Winters droom je weg bij de gouden Kinkaku-ji tempel. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele andere tempels en parken. Kortom, Kyoto is een topbestemming die je ooit in je leven moet bezoeken!

Reserveer nu je vlucht naar
Kyoto

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Kyoto?

De voordeligste tickets naar Kyoto? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Kyoto. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Kyoto te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Kyoto. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Kyoto ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Kyoto? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Kyoto kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy