Osaka

Osaka prikkelt al je zintuigen. Met prachtige bezienswaardigheden, prima uitgaansbuurten en het beste Japanse streetfood is het een paradijs voor cultuurliefhebbers.Leer de Japanse cultuur beter kennen

Osaka, de derde grootste stad van Japan, is economisch en cultureel van groot belang voor het land. Naast het moderne centrum zijn er honderden bezienswaardigheden die je aandacht zullen trekken. Van het bekende Osaka Palace tot de vele Japanse streetfood gelegenheden. Probeer zeker okonomiyaki, een lekker traditioneel gerecht.

Uitgaan doe je in de Dōtonboristraat in het hippe Namba-district. Verplaatsen tussen al deze hoogtepunten doe je met de metro of zoals de Japanners zelf: met de fiets. Vergeet niet om ook de nabijgelegen topstad Kyoto te bezoeken.

Reserveer nu je vlucht naar
Osaka

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Osaka?

De voordeligste tickets naar Osaka? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Osaka. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Osaka te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Osaka. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Osaka ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Osaka? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Osaka kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy