Tokyo

Tokyo bruist, vibreert en charmeert. De op één na grootste stad ter wereld is een aaneenschakeling van boeiende wijken.Niet gek van drukte? Dan is Tokyo een nachtmerrie. Maar geef je je over aan de vibe van de stad, dan wil je nooit anders meer

Tokyo is een wereldstad van formaat. Heerlijk authentiek, super modern en excentriek. Manga, sumo, ... hier ontdek je veel. Van de hypermoderne architectuur, het drukte kruispunt ter wereld, de overvolle bullet train tot traditionele tempels, traditionele markten en parken met verbluffende kerselaars.

Tokyo is een stad die altijd in beweging is, waar trends ontstaan en die je vanaf dag één bij de lurven grijpt om nooit meer los te laten.

"Tokyo kan ontzettend vermoeiend zijn, maar geeft anderzijds zoveel inspiratie en energie dat elke dag een feest is."

Reserveer nu je vlucht naar
Tokyo

Een citybreak Tokyo, dat is snelheid maken. Tokyo is een intense metropool die voortdurend in beweging is. Hypermoderne snufjes worden afgewisseld met respect voor tradities. Een unieke mix die je nergens anders vindt. De gevarieerde wijken maken van deze stad een ware ontdekkingstocht. Van het levendig Shibuya tot de sereniteit in het Yoyogi Park: Tokyo heeft veel van alles. Laat je overweldigen door de unieke vibe en laat de stad onder je huid kruipen.

Zoek de drukte op

Tokyo is druk. Waag je op het iconisch Shibuya kruispunt in de massa en overwin de drukste oversteekplaats ter wereld. Zo je hebt je vuurdoop gehad. Shoppers halen hun hart op in Tokyo, terwijl gadgetfreaks hun hartje ophalen in Akihabara. Maar ook rustige wijken met prachtige tempels zijn er in overvloed. Zo mag de Senso-Ji tempel zeker niet op je lijstje ontbreken. En dan hebben we het nog niet over de fantastische Japanse keuken en de streetfood kraampjes gehad. Hier proef je smaken die je nergens anders ter wereld vindt!

Een citybreak naar het indrukwekkende Tokyo

Een citybreak Tokyo? Dat is een levendige trip naar één van de meest hippe steden ter wereld. In Tokyo worden trends geboren om daarna de wereld te veroveren. Tokyo staat garant voor indrukwekkende impulsen die je je leven lang niet meer vergeet. Een flinke portie cultuur en traditionele waarden gaan hier hand in hand met moderniteit. In Tokyo vind je alles en het is dan ook één van de meest veelzijdige steden ter wereld. Gun jezelf die citybreak naar Tokyo en ervaar het zelf vanop de eerste rij.

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tokyo?

De voordeligste tickets naar Tokyo? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Tokyo. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Tokyo te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Tokyo. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Tokyo ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Tokyo? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Tokyo kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy