Aqaba

Zon, zee, strand en snorkelen tussen koraalriffen. Hier kom je heerlijk ontspannen na een doorreis door Jordanië.Een ontspannende strandvakantie

Aqaba staat gekend omwille van zijn heerlijke stranden en uitstekende hotels. Deze badplaats in Jordanië is een mix van Westerse en Arabische invloeden. Je kan hier perfect in bikini op het strand liggen, maar Arabische vrouwen zullen evengoed in niqaab het water ingaan. Het prachtige koraal in Aqaba Marine Park leent zich perfect voor een duik- of snorkelinitiatie.

Beperk je zeker niet tot een luilekkervakantie en bezoek de vele archeologische sites die Jordanië rijk is of breng een bezoek aan de woestijn van Wadi Rum. Een afwisselende vakantie staat je te wachten!

Reserveer nu je vlucht naar
Aqaba

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Aqaba?

De voordeligste tickets naar Aqaba? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Aqaba. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Aqaba te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Aqaba. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Aqaba ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Aqaba? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Aqaba kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy