Yaounde

Meer dan 900 vogelsoorten, tropische regenwouden en zelfs vulkanen. Kameroen is een onontdekt paradijs voor natuurliefhebbers in West-Afrika.Wild spotten in waanzinnige landschappen

Yaounde is na Douala de grootste stad van Kameroen. Een culturele stad waar je geniet van lekker eten, lokale markten en parken. Vanuit de stad leer je de rest van het land kennen. Van de beroemde Ekom-watervallen tot het tropische regenwoud waar je meer dan 900 vogelsoorten kan vinden.

Om wild te spotten moet je naar Nationaal Park Waza. Je ziet er olifanten, giraffen en leeuwen. Of naar het Deng Deng Nationaal Park om gorilla’s te bewonderen. Op Mount Cameroon bezichtig je de indrukwekkende vulkaan of ga naar Rhumsiki om te genieten van een buitenaards mooi landschap.

Reserveer nu je vlucht naar
Yaounde

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Yaounde?

De voordeligste tickets naar Yaounde? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Yaounde. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Yaounde te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Yaounde. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Yaounde ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Yaounde? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Yaounde kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy