Riga

De oude binnenstad van Riga behoort tot het UNESCO Werelderfgoed, maar niet alles aan de stad is oud. Ervaar de warme vibe zelf en duik er de avond in.Fotogenieke stad vol met jugendstil

Natuur, rust, ruimte en een flinke portie cultuur. De hoofdstad van Letland was lang een van de belangrijkste handelssteden aan de Oostzee en dat merk je nog steeds. Duik de smalle straatjes van het oude centrum in, geniet van de gekleurde huisjes en reis even terug in de tijd.

Bekijk de Dom van Riga en leef je vervolgens uit in het bruisende nachtleven. Riga heeft het communisme al een hele tijd achter zich gelaten.

"Riga is een pracht van een stad. De bevolking is open en neemt je graag op sleeptouw. Niet voor niets staat het op de UNESCO Werelderfgoedlijst."

Reserveer nu je vlucht naar
Riga

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Riga?

De voordeligste tickets naar Riga? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Riga. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Riga te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Riga. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Riga ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Riga? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Riga kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy