Bamako

Geniet van Nationale Parken, verfrissende watervallen en lokale markten in Bamako, hoofdstad van het Afrikaanse Mali.Cultureel erfgoed en interessante uitstappen

In Bamako geniet je van allerlei interessante uitstapjes. Van schitterende Nationale Parken met verfrissende watervallen tot lokale markten en historische sites. Het bruisende nachtleven van de stad biedt ook voor nachtraven de ideale ontspanning. Dansen op Afrikaanse ritmes? Check!

Mali staat bovendien bekend voor cultureel erfgoed. Bezoek hoogtepunten als Timboektoe, Djenné en de Niger-rivier en je merkt meteen op waarom dit land één van de snelst groeiende landen in Afrika is. Een begeleide rondreis zal je op de beste plaatsen brengen.

Reserveer nu je vlucht naar
Bamako

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bamako?

De voordeligste tickets naar Bamako? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Bamako. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Bamako te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Bamako. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Bamako ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Bamako? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Bamako kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy