Fez

Binnen de stadsmuren van deze koningsstad Fez word je getuige van de Arabische tijdsgeest anno dertiende eeuw.Meer dan religie en oude stadsmuren

Deze Marokkaanse stad vormt een doolhof van smalle straatjes, pleintjes, minaretten, mozaïeken en fonteinen. Het centrum staat sinds 1981 op de Werelderfgoedlijst. Fez heeft nog de Middeleeuwse uitstraling van weleer. Een impresionante, goed bewaarde medina. Je vindt er ook markten, pittoreske woonwijken en de oude stadsmuur.

Je komt er geen auto’s tegen maar pakezels. De stad is erg gekend omwille van zijn ambachten waaronder leer, keramiek, tapijt en koper. Slapen in een authentieke riad en overdag verdwalen in de soeks? Zak af naar deze unieke bestemming.

Reserveer nu je vlucht naar
Fez

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Fez?

De voordeligste tickets naar Fez? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Fez. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Fez te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Fez. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Fez ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Fez? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Fez kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy