Rabat

Niet Marrakesh, Fès, Tanger of Casablanca maar wel Rabat is de hoofdstad van Marokko. De stad ligt wat in de schaduw van de populairste steden van het land maar moet er niet voor onderdoen.Verdwaal in de oude medina

Het zou best kunnen dat het Marokkaanse Rabat je volledig onbekend is maar daar moet dringend verandering in komen. Meesterlijke bouwwerken en culturele bezienswaardigheden tekenen de stad. Denk aan grote moskeeën, de oude medina en UNESCO Werelderfgoed waaronder de Kasba van de Oudaya’s.

De stad heeft een rijke geschiedenis en die is tot op heden nog goed voelbaar. Maar toch straalt de stad ook innovatie en moderniteit uit. Daarenboven heeft de stad sierlijke tuinen waar je urenlang in kan rond wandelen. Een bestemming om te onthouden!

Reserveer nu je vlucht naar
Rabat

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Rabat?

De voordeligste tickets naar Rabat? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Rabat. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Rabat te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Rabat. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Rabat ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Rabat? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Rabat kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy