Mexico City

De Azteken hebben in deze Mexicaanse hoofdstad hun stempel gedrukt. Bezienswaardigheden bij de vleet, maar Mexico City heeft ook een hippe factor.Cultuur, natuur en pure levensvreugde: Mexico City

Mexico City is groot, maar heeft compacte wijken. Van hipsterwijken als Roma en La Condesa tot de wijken met misschien wel de mooiste musea ter wereld.

Denk maar aan het Museo Soumaya of het museum over Frieda Kahlo. Mexico City is ook eten op hoog culinair niveau en de stad zit duidelijk in een opwaartse flow. Mexico City is hip and happening en dat moet je gewoon gezien hebben.

"De laatste jaren kende Mexico City een ware revival. Het is een veilige en veelzijdige stad waar je dagen kunt rondstruinen. Slecht eten is hier onmogelijk."

Reserveer nu je vlucht naar
Mexico City

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Mexico City?

De voordeligste tickets naar Mexico City? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Mexico City. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Mexico City te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Mexico City. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Mexico City ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Mexico City? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Mexico City kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy