Ulaanbaatar

Een reis doorheen het prachtige Mongoolse landschap start of eindig je in hoofdstad Ulaanbaatar. Na een back-to-basics avontuur door de ruige natuur is het aangewezen om hier even halt te houden.Het atypische stadsleven

Ulaanbaatar is een bijzondere stad in een al even bijzonder land. Deze stad ligt te midden van gigantische bergketens waardoor de skyline door smog niet altijd even zichtbaar is. Deze skyline, voornamelijk gevormd door hoge bedrijfsgebouwen, tekent sterk af tegen de eigendommen net buiten de stadsrand. Gaande van omheinde huizen tot zelfs traditionele yurts die er gevestigd zijn.

Dit zijn de zogenaamde Ger-wijken. Bezichtig één van de vele kloosters in de buurt, het standbeeld van Genghis Khan of maak een uitstap naar het Hustain Nuruu Nationaal Park. Mongolië is een fascinerend land zonder meer!

Reserveer nu je vlucht naar
Ulaanbaatar

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Ulaanbaatar?

De voordeligste tickets naar Ulaanbaatar? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Ulaanbaatar. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Ulaanbaatar te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Ulaanbaatar. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Ulaanbaatar ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Ulaanbaatar? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Ulaanbaatar kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy