Maputo

Avontuurlijke reizigers die houden van Afrika zullen in het authentieke Mozambique hun hart kunnen ophalen. Van paradijselijke stranden tot wildparken.De mooiste stranden en wildparken

Door de Portugese kolonialisering zie je in Mozambique nog veel Portugese invloeden. Zo ook in hoofdstad Maputo. Mozambique is weggelegd voor avontuurlijke reizigers én echte levensgenieters. Je vindt er de mooiste stranden en wildparken. Bezoek de paradijselijke archipel Bazaruto of het Gorongosa National Park.

Voor Afrika-liefhebbers een uitgelezen bestemming. De bruisende hoofdstad Maputo ligt ideaal als vertrekpunt voor een reis door het prachtige land. Mozambique grenst bovendien aan de mooiste Afrikaanse landen: Tanzania, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Een doorreis is dus zeker mogelijk!

Reserveer nu je vlucht naar
Maputo

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Maputo?

De voordeligste tickets naar Maputo? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Maputo. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Maputo te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Maputo. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Maputo ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Maputo? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Maputo kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy