Windhoek

Wie aan Namibië denkt, denkt automatisch aan safari’s, valleien en prachtige zonsondergangen. Maar er is meer. Maak even halt bij Windhoek voor of na je reis door dit veelzijdige land om het Afrikaanse stadsleven te verkennen.Logeren in een lodge met uitzicht op een gigantische kloof

Begin je reis door Namibië in Windhoek. Het economisch centrum van het land is vooral geliefd om te winkelen en te verblijven voor of na een avontuurlijke safari of doorreis door de rest van het land. Blijf hier dus niet te lang plakken maar verken dit veelzijdige land! De Sossusvlei en de Deadvlei zijn valleien in de woestijn en meteen ook de bekendste plekken die je moet gezien hebben.

De op één na grootste kloof ter wereld bevindt zich ook in dit land. Fish River Canyon is onwerkelijk en het uitzicht maakt je muisstil. Je logeert er in een nabijgelegen lodge en geniet er van de stilte tijdens een prachtige zonsondergang.

Reserveer nu je vlucht naar
Windhoek

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Windhoek?

De voordeligste tickets naar Windhoek? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Windhoek. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Windhoek te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Windhoek. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Windhoek ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Windhoek? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Windhoek kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy