Amsterdam

Voor een leuke citytrip hoef je het soms niet ver te zoeken. Amsterdam is fantastisch. Een fraaie grachtengordel, heel wat musea en altijd wat te beleven. Het ideale weekendje weg.Langs de grachten van hotspot naar hotspot

Amsterdam is continu in beweging. De Nederlandse hoofdstad draagt de stempel van de Gouden Eeuw, telt heel wat leuke winkelstraatjes en het aanbod musea is enorm. Het Rijksmuseum is simpelweg een must.

Maar Amsterdam dat is ook een open minded bevolking, horeca bij de vleet en meer dan voldoende groen. Hier heersen de fietsers, maar ook te voet kun je de stad perfect verkennen.

"Amsterdam is een open minded stad. Het is toeristisch maar heeft nog meer dan voldoende plekjes die enkel de locals weten te vinden."

Reserveer nu je vlucht naar
Amsterdam

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Amsterdam?

De voordeligste tickets naar Amsterdam? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Amsterdam. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Amsterdam te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Amsterdam. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Amsterdam ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Amsterdam? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Amsterdam kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy