ChristchurchWalvissen spotten, wijnproeverijen en trektochten

Christchurch, ooit een zeer bloeiende stad in Nieuw-Zeeland, werd door de aardbevingen in 2011 hard getroffen en moest aan een heropbouw beginnen. De dag vandaag is Christchurch gelukkig herboren en heeft het een kleurrijke en zuiderse uitstraling. Ontdek ook wat er zich buiten de stadranden afspeelt. Maak een daguitstap naar Kaikoura om walvissen te gaan spotten.

Maak een avontuurlijke wandeltocht doorheen Arthur’s Pass Nationaal Park. Of bezoek een wijnproeverij. Er zijn verschillende activiteiten die meer dan de moeite waard zijn.

Reserveer nu je vlucht naar
Christchurch

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Christchurch?

De voordeligste tickets naar Christchurch? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Christchurch. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Christchurch te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Christchurch. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Christchurch ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Christchurch? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Christchurch kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy