Wellington

Hoofdstad van Nieuw-Zeeland en cultureel hoogtepunt van het land. Wellington is levendiger dan ooit en wacht om ontdekt te worden.



Havenstad boordevol hotspots

Van lokale lekkernijen tot aantrekkelijke musea. Wellington bewijst een cultureel hoogtepunt in Nieuw-Zeeland te zijn. De havenstad bruist van de hotspots en de horeca beleeft hoogdagen. Ook het nachtleven komt hier elke avond goed op gang. Voor sightseeing neem je de rode kabeltram naar de botanische tuin boven op de heuvel.

Hier heb je een schitterend uitzicht over de stad en de zee. Hou je van de kust? Wandel dan langs het water op de Waterfront Walk. De heerlijke zeelucht laat je volledig ontspannen.

Reserveer nu je vlucht naar
Wellington

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Wellington?

De voordeligste tickets naar Wellington? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Wellington. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Wellington te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Wellington. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Wellington ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Wellington? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Wellington kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy