Lagos

Op het eerste zicht is Lagos een zeer chaotische stad, maar wie voorbij de drukte kijkt ontdekt het ware gelaat van de stad. De goedlachse Nigeriaanse bevolking, de kleurrijke straten en de oases van rust net buiten het centrum.Het dagelijkse Nigeriaanse leven

Het valt niet te betwisten dat Lagos in Nigeria een chaotische stad is waar busjes, auto’s en voetgangers zich kriskras een weg banen door de drukke straten. Maar als je hier voorbij kan kijken, straalt de stad ook iets uniek uit. Je komt er in aanraking met het dagelijkse Nigeriaanse leven en de verschillende persoonlijkheden.

Het rustige, luxueuze Waterfront staat in schril contrast met de vervallen buitenwijken van de stad. De dualiteit van Lagos is heel voelbaar. Waar je nog de rust kan opzoeken is in het groene Lekki natuurreservaat. En wist je dat je hier ook prima kan surfen?

Reserveer nu je vlucht naar
Lagos

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Lagos?

De voordeligste tickets naar Lagos? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Lagos. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Lagos te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Lagos. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Lagos ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Lagos? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Lagos kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy