Oslo

Oslo is daadwerkelijk een ‘groene’ stad die voor de helft bestaat uit parken en natuurgebieden. Je geniet er van al het moois dat Scandinavië te bieden heeft. Rust, natuur en een hele waaier aan culturele bezienswaardigheden.Duurzaamheid en innovatie troef

Oslo is niet zomaar een hoofdstad. Het is een groene stad die in 2019 uitgeroepen werd tot Europese Groene Hoofdstad. De ‘groene’ kijk op het leven valt in deze stad meteen op. Duurzame hotels, prima openbaar vervoer, bosbehoud en ijveren voor het klimaat zijn hier vanzelfsprekend.

Deze Scandinavische stad heeft heel wat in zijn mars met innovatieve bezienswaardigheden en vooruitstrevende ideeën. Wat dacht je van kajakken op het fjord of skiën vlakbij het stadscentrum? Beleef het mooiste van Noorwegen in en rondom deze prachtige stad.

Reserveer nu je vlucht naar
Oslo

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Oslo?

De voordeligste tickets naar Oslo? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Oslo. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Oslo te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Oslo. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Oslo ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Oslo? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Oslo kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy