Asuncion

Paraguay: geliefd omwille van zijn charme en gekend voor zijn harpmuziek. Beleef in Asuncion een muzikale reis in één van de oudste steden van Zuid-Amerika.Een relatief vlak landschap en geen massatoerisme

Asuncion is de hoofdstad van Paraguay en kent een koloniaal verleden. Bezoek het Panteon, de kathedraal en het overheidspaleis of maak een uitstap naar Lago Ypacarai en het mondaine San Bernardino. Mensen met hoogteziekte hoeven hier ook niet te vrezen voor hun gezondheid: Paraguay is relatief vlak met als hoogste punt de Cerro Peró (842 meter).

Maar als je denkt dat het daarom een saai land is, heb je het mis! Het landschap is er zeer divers gaande van moerassen en regenwouden tot savannes. Ook de steden lenen zich perfect voor een paar dagen entertainment.

Reserveer nu je vlucht naar
Asuncion

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Asuncion?

De voordeligste tickets naar Asuncion? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Asuncion. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Asuncion te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Asuncion. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Asuncion ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Asuncion? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Asuncion kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy