Krakau

Van gezellige pleinen in het oude stadscentrum tot de gruwel van Auschwitz. Krakau is een bestemming die je nooit zal vergeten.Een onvergetelijke citytrip naar Krakau

Gezellig markten en pleinen bezoeken, de Poolse cultuur opsnuiven en prachtige architectuur aanschouwen. In Krakau ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke reis of citytrip. De Joodse wijk Kazimierz, bekend van de film Schindler’s List, is het hoogtepunt van je reis door deze stad.

Natuurlijk kan je van hieruit ook dieper de geschiedenis induiken en het concentratiekamp Auschwitz-Birkenau bezoeken. Van een bezoek aan het kamp word je stil. Kortom, je maakt een beklijvende reis die je nooit meer zal vergeten.

Reserveer nu je vlucht naar
Krakau

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Krakau?

De voordeligste tickets naar Krakau? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Krakau. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Krakau te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Krakau. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Krakau ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Krakau? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Krakau kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy