Warschau

Warschau, hoofdstad van Polen, heeft een prachtige oude stadskern waar je de geschiedenis tot leven voelt komen en de lokale cultuur proeft. Bovendien tref je hier ook het hedendaagse leven van een wereldstad.Kleurrijke oude binnenstad

Warschau is meteen de grootste stad van Polen en het verbaast dan ook niet dat hier tal van historische bezienswaardigheden te vinden zijn. Deze Feniksstad werd tijdens de oorlog meermaals verwoest maar keer op keer weer opgebouwd. Gelukkig maar want de kleurrijke oude stadskern, Stare Miasto, is echt een pareltje. Daarom staat het ook op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Het Slotplein is de plaats bij uitstek om je citytrip door de stad te beginnen. Neem een kijkje bij het Koninklijk Paleis en de Zygmunt-gedenkzuil. Buiten het oude stadscentrum vind je in deze Poolse hoofdstad ook hedendaagse bouwwerken die een moderne look aan de stad geven.

Reserveer nu je vlucht naar
Warschau

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Warschau?

De voordeligste tickets naar Warschau? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Warschau. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Warschau te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Warschau. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Warschau ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Warschau? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Warschau kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy