Faro

Havenstad Faro in Portugal zal elke romantische ziel weten te bekoren met zijn pittoreske straten, gezellige terrassen en lekkere delicatessen.De romantische ziel van de stad

Faro is een havenstad in Portugal omringd door Middeleeuwse muren. De gezellige, witte binnenstad zou zo uit een romantische film kunnen komen. Geniet er van een heerlijk klimaat het hele jaar door op één van de vele terrasjes. Romantische zielen mogen een bezoek aan de haven ook niet uitsluiten. Probeer zeker de lokale lekkernij: sardientjes.

Een uitstapje naar Praia de Faro, het dichtstbijzijnde strand van de stad, is een must voor zowel toeristen als de lokale bevolking. Let op, het kan hier snel druk worden! Je kan ook wat verderop naar de prachtige stranden van Albufeira trekken.

Reserveer nu je vlucht naar
Faro

Last Minutes Algarve

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Faro?

De voordeligste tickets naar Faro? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Faro. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Faro te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Faro. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Faro ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Faro? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Faro kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy