Funchal

Madeira is ook bekend als het Europese Hawaii. Zwarte stranden, hoge kliffen en groene bergen geven het eiland een heel uniek uiterlijk. Dit verwacht je niet in Europa!Rijke fauna en flora

Het eiland Madeira wordt weleens vergeleken met het prachtige Hawaii dankzij de rijke fauna en flora. Heb je eigenlijk nog meer redenen nodig om een reis te te plannen? Het eiland is een mix van dramatische kliffen, groene heuvels en zwarte vulkanische stranden. Het hele plaatje doet natuurliefhebbers wegdromen.

Funchal is een goede locatie om te verblijven en van daaruit verschillende plekken te bezoeken. De Palheiro tuinen en de tropische tuin van het Monte Palace in de stad moet je gezien hebben.

Reserveer nu je vlucht naar
Funchal

Last Minutes Madeira

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Funchal?

De voordeligste tickets naar Funchal? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Funchal. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Funchal te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Funchal. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Funchal ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Funchal? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Funchal kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy