Porto

Als liefhebber van cultuur, water en wijn zit je in Porto perfect op je plek. Het oude centrum is zelfs uitgeroepen tot Werelderfgoed!Porto, dat is een rijke geschiedenis, heerlijk wijn, port en heerlijk flaneren langs de Douro

Porto, de stad aan de Douro, is een fantastische stad voor een beklijvende citybreak. De stad heeft een rijke historiek, tal van uitmuntende restaurantjes en een heerlijk oud centrum waar het fijn wandelen is.

Hier ontdek je de eeuwenoude traditie van wijn en bezienswaardigheden als de Igreja Do Carmo en tal van interessante musea. Het historisch tramnetwerk brengt je op een authentieke manier door de ganse stad: doen!

"Porto heeft een charme die moeilijk te beschrijven valt. Ongewijfeld speelt de aanwezigheid van de Douro daar een belangrijke rol in."

Reserveer nu je vlucht naar
Porto

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Porto?

De voordeligste tickets naar Porto? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Porto. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Porto te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Porto. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Porto ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Porto? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Porto kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy