San Juan

Een vissersdorp dat zich ontpopt heeft tot vakantieoord waar surfers en natuurmensen volledig tot rust komen. San Juan is een aanrader voor eenieder die tot bezinning wil komen.Een moment van totale rust

De felblauwe zee tekent prachtig af tegen de groene omliggende bossen. Natuurliefhebbers komen in de baai van San Juan in Nicaragua helemaal tot rust dankzij de voelbare laid-back vibe. Een vakantie hier betekent een moment van complete rust en bezinning. Deze stad trekt dan ook voornamelijk surfers, yogi’s en natuurmensen aan.

Op je to-do lijstje noteer je alvast het reservaat La Flor om dwergschildpadden te spotten en een canopy-tour doorheen de jungle. Stuk voor stuk activiteiten die je levenslang bijblijven.

Reserveer nu je vlucht naar
San Juan

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar San Juan?

De voordeligste tickets naar San Juan? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar San Juan. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van San Juan te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar San Juan. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in San Juan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over San Juan? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar San Juan kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy