Saint-Denis

Saint-Denis op het adembenemende eiland Réunion is een parel aan de Indische Oceaan. Hier geen massatoerisme maar authentieke belevenissen waar je nog lang na je reis van zal spreken.Vulkanen, bergen en stranden: Réunion heeft het allemaal!

Saint-Denis, hoofdstad van het waanzinnig mooie eiland Réunion, is een bestemming voor actieve reizigers die eveneens houden van cultuur. In deze hoofdstad vind je niet alleen tientallen monumenten maar ook een historisch centrum met oude huizen vanuit de 19e eeuw.

Breng een bezoek aan Jardin de l’État, de Rue de Paris en het Léon Dierx-museum. Na een stadswandeling verken je ook de waanzinnige natuur van het eiland. Van vulkanen tot hoge bergen en paradijselijke stranden. Réunion heeft het allemaal!

Reserveer nu je vlucht naar
Saint-Denis

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Saint-Denis?

De voordeligste tickets naar Saint-Denis? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Saint-Denis. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Saint-Denis te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Saint-Denis. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Saint-Denis ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Saint-Denis? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Saint-Denis kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy