RiyadhDuik de geschiedenis van Saoedi-Arabië in

Riadh kenmerkt zich door een mix van hedendaagse en klassieke invloeden. De grootste stad van Saoedi-Arabië telt enkele grootse wolkenkrabbers maar evengoed eeuwenoude forten en ruïnes. Dompel je onder in de geschiedenis van Saoedi-Arabië in een van de talrijke musea.

Een doolhof aan soeks maar ook de aanwezigheid van moderne winkelcentra maken van deze stad ook de ideale winkelstad. Gedurende het hele jaar door kan je hier terecht maar de zomermaanden kunnen heel heet worden. De herfst- en winterperiode is ideaal.

Reserveer nu je vlucht naar
Riyadh

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Riyadh?

De voordeligste tickets naar Riyadh? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Riyadh. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Riyadh te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Riyadh. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Riyadh ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Riyadh? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Riyadh kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy