Edinburgh

Van wereldberoemde muziekfestivals tot eeuwenoude kastelen. Edinburgh verzoent het hedendaagse en historische leven perfect met elkaar.Waar oud en nieuw samenkomen

Edinburgh, de hoofdstad van Schotland, is de perfecte uitvalsbasis om een reis doorheen het land te starten of om een verrassend weekendje weg te spenderen! Deze levendige stad is de thuisbasis van verschillende zomerfestivals maar staat evengoed bekend omwille van zijn eeuwenoude attracties.

Denk maar aan Edinburgh Castle, Arthur’s Seat, Palace of Holyroodhouse en verschillende kerken en musea. De stad beu? Schotland heeft prachtige ongerepte natuurgebieden die wachten om ontdekt te worden. Trek erop uit!

Reserveer nu je vlucht naar
Edinburgh

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Edinburgh?

De voordeligste tickets naar Edinburgh? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Edinburgh. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Edinburgh te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Edinburgh. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Edinburgh ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Edinburgh? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Edinburgh kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy