Belgrado

Belgrado in Servië biedt een reis terug in de tijd. Van forten, tot kloosters en monumenten waar de geschiedenis tot leven komen.Meer dan historische plaatsen

Voorheen de hoofdstad van Joegoslavië, tegenwoordig de hoofdstad van Servië. Belgrado is ontegensprekelijk een historisch belangrijke locatie. Het is de perfecte bestemming voor al wie houdt van geschiedenis en indrukwekkende monumenten. Je reist er terug in de tijd. Dankzij de rivieren de Donau en de Sava en de talrijke bruggen, krijgt deze stad een romantische uitstraling. Het hoogtepunt van de stad is Kalemegdan: een citadel en stadspark.

Vanuit Belgrado reis je zo naar andere delen van het land. De rotsformaties van de Duivelsstad, de talrijke kloosters en de rustgevende natuur maken een reis meer dan de moeite waard!

Reserveer nu je vlucht naar
Belgrado

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Belgrado?

De voordeligste tickets naar Belgrado? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Belgrado. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Belgrado te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Belgrado. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Belgrado ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Belgrado? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Belgrado kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy