Singapore

Hoewel heel wat reizigers Singapore enkel kennen van een korte stopover, heeft deze stad heel wat te bieden. Zonder meer één van de modernste steden wereldwijd.Singapore is ultramodern en heeft meer dan genoeg te bieden voor een meerdaagse citybreak. Hier doe je energie en inspiratie op

Een prachtige skyline, machtige gebouwen, orde en netheid: het zijn maar enkele bijzondere eigenschappen van Singapore. Hier eet je fenomenaal, geniet je van prachtige projecten als Gardens by the Bay en zullen ook andere torenhoge gebouwen je niet teleurstellen.

Shop, ga met de kabelbaan naar een oorlogsfort of hop naar Sentosa Island en ga wat zonnekloppen. In Singapore verveel je je geen moment.

"Singapore is echt zo netjes als mensen beweren. Deze stad is een lust voor het oog, maar de metropool leeft ook."

Reserveer nu je vlucht naar
Singapore

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Singapore?

De voordeligste tickets naar Singapore? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Singapore. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Singapore te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Singapore. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Singapore ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Singapore? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Singapore kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy