Bratislava

Van het Tatragebergte tot charmante steden aan de Donau, waaronder Bratislava. Slowakije is een voltreffer voor elk soort reiziger.Ga op roadtrip en leer het verbluffende land kennen

Bratislava, hoofdstad van Slowakije, ligt op de grens met Oostenrijk. De Donau-rivier stroomt door de stad wat het extra charme geeft. In het oude stadscentrum vind je de meeste restaurants, winkels en monumenten. Bezoek het kasteel van Devín en de Blauwe Kerk. Niet te missen is een uitstap naar Tatragebergte.

De verbluffende schoonheid en stilte is hier niet te evenaren. Maak je een roadtrip doorheen het land, dan kom je onderweg een aantal charmante Middeleeuwse dorpen tegen. Deze unieke bestemming wint elk jaar aan populariteit.

Reserveer nu je vlucht naar
Bratislava

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bratislava?

De voordeligste tickets naar Bratislava? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Bratislava. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Bratislava te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Bratislava. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Bratislava ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Bratislava? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Bratislava kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy